2013. május 22., szerda

91. rész


Harry Styles padlón van

Harry Styles (18) ismerősei szerint borzasztóan érzi magát. A fiút igencsak megviseli a barátnőjével való szakítás. A One Direction idén Harry nélkül köszöntötte az új évet, míg a hiányzó bandatag a családjával vigasztalódott. A fiúk külön töltötték az ünnepeket de Szilveszterre mindenki visszatért Londonba, kivéve Harry-t. 
Vanessa Smith (18) és Harry, még nem tudni miért váltak külön, a fiú már a Vanessa nélkül tért vissza New York-ból, pedig forrásaink szerint a koncerten még együtt voltak, és csak egy kis időt töltöttek az after party-n majd az ünneplést a szállodában folytatták. 
Senki sem tudja mi okozta a szakítást, azt pletykálják, hogy még maga Harry sem tudja az okát. Mindenesetre reméljük, hogy hamarosan rendbe jön és tovább folytatja a tinilányok szédítését a mosolyával. 
2013. 01.04.

Harry Styles tetoválásokkal vigasztalódik

Harry Styles (18) az X-Factor idején még vonakodott a tetoválásoktól, senki nem hitte volna, hogy néhány év múlva a fiú testét több tetoválás fogja borítani mint bármely más bandatagét. Harry rengeteg új tetoválását a barátnőjével való szakításhoz kötik, sokat szerint ő így vigasztalódik. Harry testén többek között láthatunk álarcokat, kalitkát, a csípőjén idézetet, lakat és bele illő kulcs, újabban pedig két madár helyezkedik el a mellkasán, és egy hajó a bicepszén, aminek sokak szerint Taylor Swift (22) egyik klipjéhez van köze. De hogy jön Harry Taylorhoz? 
Továbbá egy ,,Little Things" felírat is helyet kapott a fiú testén, ami minden bizonnyal az exbarátnőjéhez szól.  Harry testét sok apró, és egyre inkább nagyobb tetoválások tarkítják. Nem lesz már elég, Harry?

2013. 01.09. 


A One Direction újabb turnéra indul

A fiúk néhány napja jelentették be: februárban újabb turnéra indulnak.
Novemberben debütált a banda második nagylemeze a Take me Home. 
 2010-ben 3. helyezést értek el az X-Factor hetedik évadában, a fiúk karrierje azóta megállíthatatlanul ível felfelé. Dalaikkal olyan előadókat utasítottak a hátuk mögé mint Justin Bieber, Rihanna, Taylor Swift, Chris Brown, és számos díjat zsebeltek be.
Előző turnéjuk, az Up All Night nem érintette Európát, ezúttal viszont azt a kontinenst is bejárják. 
A ,,Take Me Home" turné február 23.-án kezdődik, az első koncert Londonban, a 02. arénában lesz és rögtön két koncertet fognak adni. Az új turné csaknem 250 napig tart, és 18 országot fog érinteni, köztük Írországot, Angliát, Svédországot, Franciaországot, Japánt és Amerikát. 
A bandát egyébként a nagy sikerű Beatles együtteshez hasonlítják, reméljük, hogy közülük egyiküket sem lövi le egy elvetemült fan.
Liam Payne így nyilatkozott a közelgő turnéról: 
-Izgatottak vagyunk, szeretnénk minél több rajongónkkal találkozni és örömet szerezni nekik.  Az felemelő érzés!  
Várjuk az új videónaplókat és reméljük, a fiúknak sikerül mosolyt varázsolni a rajongók arcára. 
2013.01.15.


Niall Horan élvezi a szingli életet

Niall Horan (19) egy twitter üzenetben tudatta rajongóival, mennyire élvezi a szabadságot.
Niall és barátnője decemberben szakítottak, bár nem úgy tűnt, hogy a fiút ez annyira rosszul érinti. Így nyilatkozott a szakításról:
-Ez már rég nem működött köztünk, nincs bennem harag iránta, békében váltunk el. Élvezem a szabadságot. 
A One Direction-nek így már 2 szabad tagja van, bár Niallel ellentétben Harry Styles (18) nem viseli ilyen jól a szakítást, sőt, kifejezetten rosszul van. A fiút egyre több nála idősebb nővel hozták össze, gyakran lerészegedik és a barátai cipelik haza 1-1 jól sikerült buliból. Felröppent az a pletyka, hogy a családja helyett a szilvesztert Amerikában, Taylor Swift társaságában töltötte. 
Bizonyára sok szív dobbant meg a hírre, miszerint a szőke, ír fiú újra szabad. Jó hírünk van a lányok számára, Niall egyáltalán nem vonakodik attól, hogy rajongóval randizzon. 
Szerinte az csak bónusz egy lánynál, ha szereti a bandát. 
2013.01.17. 


Harry Styles elindult lefelé 

Harry Styles (18) és Vanessa Smith (18) decemberben vetett véget kapcsolatának. 
Harry mindvégig hűséges volt, nem keveredett pletykákba, a barátok elmondása szerint teljes volt köztük a boldogság, senki sem tudja miért alakult így. A lányról azóta nem hallottunk, felröppent az a pletyka, hogy maga Harry sem kapott magyarázatot, és Vanessa csak egy levelet hagyott maga után, búcsúzás nélkül elment a Madison Square Garden-i koncertet követő reggelen. 
Harry azóta nem önmaga, bandatársai szerint sokat sír, néhány hetet otthon töltött Holmes Chapelben, majd visszatért Londonba és azóta valósággal önpusztító életmódot folytat. 
Hírbe hozták Taylor Swifttel, amit a lány nem, de Harry hevesen tagad. Egyesek állítják, hogy a kapcsolat is Taylor miatt ért véget, mert Vanessa megtudta, hogy Harry-nek viszonya volt a 22 éves énekesnővel. A rajongók és a One Direction többi tagja is kitart a fiú mellett és támogatja.
Zayn Malik egy interjúban közölte a világgal:
-Harry még csak soha nem is találkozott Taylorral, ne találjanak ki hülyeségeket! Díjátadókon lehet, hogy ő is jelen volt, de egyikünk sem beszélgetett vele, Harry pedig rá sem nézett más lányra. Komoly tervei voltak.
Komoly tervek? Vajon mire készülhetett? Leánykérés? Lehetséges, hogy a lány fülébe jutott az a bizonyos terv és megijedt? Szegény, Harry.
A One Direction mosolyával és fürtjeivel hódító fiúja a szakítás óta botrányt botrányra halmaz. Egyesek szerint kihasználja a magukat boldogan felkínáló rajongókat és gyakran teljesíti a kislányok kívánságát, egy éjjel akár többét is. Ezek a pletykák nem éppen tesznek jót most a bandának, a fiúk február 23.-án újabb  turnéra indulnak. Megértenénk, ha az aggódó szülők egy ilyen pletyka után nem szívesen engednék el a lányaikat a fiúk koncertjére, pedig egészen idáig kifejezetten példamutatóan viselkedtek. 


2013. 01. 22.

Louis Tomlinsonnak elege van

A One Direction őrült tagja, Louis Tomlinson (21) egy show műsorban fejtette ki a véleményét: elege van.
Péntek este a fiúk egy beszélgetős műsorba voltak hivatalosak. Már az elején feltűnt, hogy a megszokott hülyéskedés helyett szokatlanul csöndesek és mindannyian árgus szemekkel figyelik Harry-t.
Egy Harry-nek kérdés heves reakciót váltott ki Louis-ból és élő adásban a barátja védelmére kelt. 
-Semmi nem igaz abból, amit Harry-ről kitalálnak mostanában! Először Taylor, azután kitalálták a rosszindulatú emberek, hogy Harry rajongókat visz ágyba! Egyikünk sem tenne ilyet! Szeretjük a lányainkat és soha nem használnánk ki a szeretetüket! Lehet, hogy mostanában csinál butaságokat, de igyekszünk rá figyelni, de anélkül sem tenne ilyet. Gusztustalan, hogy miket ki nem találnak róla, tegyenek egy szívességet és hagyják őt békén! Van elég baja. 
Igyekszünk jól kezelni a pletykákat, de ez már több a soknál. 
Louis reakcióját Harry megszeppenve nézte, a fiúk közül mindegyikőjük kifejtette a véleményét erről, majd Harry felállt és a műsor közepén kisétált. A One Direction összetartóbb mint valaha.
2013. 01. 24.

Harry Styles magára tetováltatta exbarátnője nevét


Harry Styles (18) mostanában botrányos viselkedésével és a róla terjedő pletykákkal kerül a hírekbe és az újságok címlapjára. Ezúttal megdöbbentő dolgot tett: a csípőjére tetováltatta a Vanessa nevet. 
Bandatársai hevesen védik mindentől, azon igyekeznek, hogy Harry-ről véletlenül se terjedjen el semmi ami rossz hatással lenne a bandára vagy a rajongókra. 
A fiúk ezerrel vannak a dolgok tisztázásán, Harry egyenlőre még nem nyilatkozott egyetlen róla terjedő pletykáról sem. Kíváncsian várjuk, reagál-e rá. 
2013. 01. 25.


A One Direction gondolkozik a turné elhalasztásán

Igen, a hír igaz. A fiúk erősen gondolkoznak azon, hogy a közeledő Take Me Home turnét néhány héttel későbbre halasztják. Ennek oka pedig nem más, mint Harry Styles (18) kiborulása. Sokak szerint a fiú teljesen padlón van, elsősorban a barátnőjével való szakítás miatt, melyre még mindig nem derült fény, hogy miért történt. Másrészt Harry nem viseli jól a róla terjedő botrányos pletykákat. Állítólag drog ügyekbe keveredett és kihasználja a rajongókat. 
2013. 01. 26.
Louis Tomlinson vs Taylor Swift

A srácok hétvégén egy díjátadón szerepeltek, egy dal erejéig színpadra álltak majd 3 díjjal gazdagodott a gyűjteményük.
A díjátadón jelen volt Taylor Swift (22) is és kisebb konfliktusba keveredett Louis Tomlinson (21)-val. 
A vita állítólag amiatt alakult ki, mert Taylor próbált közeledni a tőle vonakodó Harry-hez, és Louis a kelleténél durvábban kérte meg rá, hogy távozzon. 
A szóváltásról képek is készültek, a vitába később ,,csatlakozott" Zayn Malik (20) és Liam Payne (19) is, aki finoman terelte arrébb harcias bandatársát. Néhány perc múlva Louis feldúltan távozott a helyszínről, a többiek Harry-t terelték ki. 
Taylor egy interjúban tömören kifejtette a véleménynét Louis-ról:
-Ő egy bunkó paraszt.
A vita után Louis twitteren kért bocsánatot az énekesnőtől, majd egy későbbi üzenetben hozzátette:
-Nem hiszem, hogy bocsánatot kell kérnem azért, mert féltem Harry-t az újabb pletykáktól. Eleget kapott már. 
2013. 01. 28.


Liam Payne-,,Nem vagyunk hibátlanok"

A One Directionről mindenki azt hiszi, hogy tökéletesek, Liam Payne (19) ezt megcáfolta. 
Harry Styles (18) egyre több bonyodalomba keveredik amikből nagyon ritkán kerül ki jól. Egyre többen csalódnak az angyalarcú fiúkban.
Liam Payne így nyilatkozott róla:
-Nem vagyunk hibátlanok, követünk el olyan dolgokat amiket később megbánunk, de szándékosan senkit nem bántanánk meg. Fiatalok vagyunk, hibáznunk kell ahhoz, hogy okosabbak legyünk és tanuljunk belőle.
Csúnya pletykák terjengenek a banda legfiatalabb tagjáról, aki köztudottan szereti a nőket. Na de rajongókkal, Harry? Az már több mint hibázás...

2013. 01. 29.



Harry Styles-,,Nem tettem semmi rosszat"

Harry Styles (18) tegnap délután a twitter profilján, 140 karakterben próbálta tisztázni magát. Rövid üzenetet postolt majd válaszolt néhány kérdésre, amit a hozzá továbbra is hűséges, lelkes Directionerek kérdeztek. 

Harry_Styles: Remélem tudjátok, hogy soha nem tennék olyat amiről pletykálnak. Nem tettem semmi rosszat. Szeretlek titeket! 

Harry próbálkozása eltörpül a róla keringő pletykák mellett, viszont a rajongók hisznek neki. Egy interjúban tömören nyilatkozott róla.
-Számomra már csak az a fontos, hogy ők higgyenek nekem. Az mindegy, mit gondol rólam a világ amíg van egy olyan lány, aki tudja, hogy ezek nem igazak.
2013. 01. 29.


A One Direction sajtótájékoztatót tart

Pletyka pletyka hátán, botrányok. Ez jellemzi mostanában a One Directiont. 
Harry Styles (18) botrányból botrányba kerül, Louis Tomlinson (21) hevesen próbálja megvédeni a barátját ezzel ő is botrányba keveredik. Úgy tűnik a fiúk akármit tesznek, abból nem sül ki jó, a legkisebb megmozdulásuk is címlapra kerül. Tisztázni akarják magukat. A menedzsment sajtótájékoztatót hirdetett, amiben a fiúknak, főként Harry-nek lesz esélye elmondani az igazat és választ adhat olyan kérdésekre, amik számunkra megválaszolatlanok. 
Vajon Harry Styles rossz útra tévedt? A fiúk szombaton minden kérdésre válaszolni fognak, hamarosan jövünk a hírekkel.



2013. 01. 30. 
~Harry~

Már nem tudok anélkül kimenni az utcára, hogy az emberek ne súgnának össze a hátam mögött. Megpróbálják azt is elvenni tőlem ami még megmaradt: a rajongókat.
Ha hozzáérek valamihez belekevernek valamibe, ha megszólalok abból botrány lesz, ha ránézek valakire az már biztos a szeretőm, biztos vele csaltam meg Vanessát.
Az emberek nem tudnak semmit. 
Jobb lett volna ha nem jövök vissza, ha Zayn bulija után visszamegyek Chesire-be és ott vészelem át a találgatásokat. Akkor fele ennyi baromságba keveredtem volna. 
Már ott tartok, hogy a napjaimat túlélem. 
A fiúkkal egy időre visszaköltöztünk a Direction házba, onnan már nem nagyon mozdulok ki. Ha elmegyek a boltba lesajnáló vagy gonosz pillantásokat kapok. Felemelő érzés, amikor a csúnya pillantások után odajön egy lány és megölel. Szükségem van rájuk. Rajtuk kívül már nem sok olyan maradt, amiért érdemesnek találok felkelni. Miattuk kell erősnek maradnom és elviselni a támadásokat. 
Előre félek a szombati sajtótájékoztatótól, már csak két nap és a szavaimat ismét kiforgatják, ismét én és a többiek leszünk rossznak beállítva. Most nem mehetek el, egy hónap sincs a turnéiig, miattam nem lehet elhalasztani  vagy lemondani. 
Liamnek megígértem, hogy összeszedem magam. A társadalom most azon van, hogy ez ne sikerüljön. 
-Harry?-huppant le mellém Niall.
A kézfejemmel gyorsan letöröltem azt a néhány könnycseppet ami ismét megszökött. Furcsa volt ebben a házban lenni, tulajdonképpen itt, és nála kezdődött el minden. 
-Tessék?-nyeltem nagyot és halvány mosolyt erőltetve magamra, felpillantottam a szőke srácra.
Összeszorította a száját és megrázta a fejét. 
-Mit akartál mondani?
-Semmit. Csak úgy láttam sírsz.
Megvontam a vállam és elvettem a dohányzóasztalról egy zsebkendőt. Ez a dolog már megszokott nálam.

44 megjegyzés:

  1. Ez a resz nem nagyon tetszett...:||||
    Unalmas lett es vontatott..sorry.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnálom, nem lehet mindig olyan ,,izgalmas". :)

      Törlés
  2. Igen, ez egy kicsit tényleg olyan lett:(

    VálaszTörlés
  3. sziaa!! nekem sem tetszett most ez a rész... SORRY :( és már elegem van abból is h nincsenek együtt szerintem már eleget szenvedtek egymás nélkül... lassan az lesz h vagdosni fogja magát Harry??!! :( ne tedd eszt már velünk.. lécii a köviben béküljenek már ki.. :) <3 UI. mikor hozod a kövi részt?? :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! :)
      Sajnálom, én szerettem volna egy ilyen részt is. Ahol megtudjátok, hogy Harry/ Nessa érzésein kívül még mi történik körülöttük.
      Nem fogja magát vagdosni, de ez az én sztorim, és ha nem akarom, hogy összejöjjenek, akkor nem fognak. :)
      Szombaton jön a következő rész.

      Törlés
    2. értem én.. de mért nem AKARSZ HAPPY ENDET ??? mert ha a vége szomorú lesz akkor mindenki csak sírni fog :D de én aszt kívánom h meg álmodjam h össze jönnek és boldogok... :D ha te nem akarod össze hozni őket... :D

      Törlés
  4. Bonjour!:3
    (Üzenném a névteleneknek,hogy ha nem tetszik valami,bővebben is kilehet fejteni és nevet is lehet felvállalni,és nem bunkóságnak szántam!)
    Viszont sajnos,MOST de csak is most csatlakozom az előttem "szólókhoz".Bár,én nem mondanám,azt,hogy "unalmas" és "vontatott",de tény,hogy most nem volt olyan izgalmas.Bár minden elismerésem a tiéd mert ezeknek a cikkeknek a megírása is felér egy igazán jó rész megírásával.Hmm,nem volt rossz,de nem ez a kedvenc részem..:)
    De attól szeretlek:) <3
    xx,Iduus.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Aloha! :D
      Én sem értem, hogyha nem tetszik akkor miért nem lehet elmondani, hogy mi nem tetszik benne, de mindegy. :)
      Nem lehet mindig izgalmas, azt akartam, hogy egy részből megtudjátok mi zajlik az életükön kívül, mit hisznek mások. :)
      Én is szeretlek:) <3

      Törlés
  5. Szia!
    Én most írok először véleményt, de már régóta olvasom a blogjaidat. Csak azt szerettem volna mondani, hogy tényleg nagyon jól írsz és mindent beleadsz.
    Meg szeretném már tudni hogy happy and lesz vagy nem, mert ha nem akkor csak sírni fogok és inkább a végét kihagyom.
    Ja meg lesz még Harryvel blogod a közeljövben?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! :)
      Köszönöm szépen, megpróbálok beleadni apait-anyait. :)
      Ezt sajnos nem árulhatom el. ;)
      Még nem tudom, a következő blogomban Zayn lesz a főszereplő, de még szeretnék Niall-ről, Liam-ről és nagyon piszkálja a fantáziám egy story Eric Saade-ről. Lehetséges, hogy lesz még róla, még nem gondolkoztam rajta. :)

      Törlés
  6. Ne már... nem értem miért kell még a sajtónak is ezt csinálnia. miért nem hagyják békén szerencsétlen fiút?
    nagyon jó rész lett, szomorú de jó :)
    minél hamarabb hozd a következő részt
    puszi :)

    VálaszTörlés
  7. Elkezdtem olvasni...elolvastam az elso "cikket" es utana vartam hogy tortenjen valami...de csak megtobb es megtobb unalmas cikk...:||| oszinten en ezt nem olvastam cegig mert mar az elejen beauldtam..tudsz te ennel sokkal jobbat!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem az volt a célom ezzel a résszel, hogy untassalak titeket. De hát így sikerült, már fentebb írtam, hogy szerettem volna egy olyan részt, amin az is kiderül, mit hisznek az olyan emberek akik nem tudják mi történt köztük. Ez így sikerült...

      Törlés
  8. Szia :)

    Nem értem azokat akik szerint ez "rossz" vagy "vontatott" Csak 100 rész van... És még sok dolognak kell történnie ahhoz hogy egész legyen. És sajnálhatod, ha nem olvastad végig, mert igazából a cikkek segítségével sűrített bele több olyan napot, ahol csak szenvednének... Így magának sok részt hagyott hogy kibontakozzon a vége. Én is írok blogot és tudom hogy ez milyen... Szóval gondoljátok át, hogy miért is volt ez a rész ilyen :DD Nekem tetszett ;D remélem ezentúl már beindulnak az események és szép vége lesz ;)) várom a következő részt, amit ha jól számolom akkor szombat ugye? :O :DD Ja és egy kérdés. :)) Cserélhetünk blogot? :O mert ki szeretném rakni a tiédet (ez a kedvencem mind közül). Köszönöm :))
    http://babotata.blogspot.hu/ (a neve gáz.. de nem engedi átváltoztatni.. :( )

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! :)
      Na végre valaki, aki érti mit akartam vele elérni! Külön köszönet érte! :) <3 Nem akartam, hogy azzal menjen el az a kevés rész ami még hátra van, hogy ,,jajj szegény Harry / Nessa így megy úgy szenved".
      Örülök, hogy tetszett! :) Igen, szombaton jön a következő. :)
      Persze, kiteszlek! :)

      Törlés
    2. szia :))
      Ez így van rendben ;)) Mivel a TE blogod így senkinek semmi beleszólása nincsen úgy írod meg ahogy megálmodtad. ;)) Bármi lesz a vége én tűkön ülve fogom várni és izgulni fogok érte.. :DD Maximum sírok egyet :$ :)) amúgy amelyik negatív kritika nincs kifejtve, az NEM kritika :DD Köszönöm hogy kitettél :DD

      Törlés
  9. 1000 bocsi hogy nem nagyon irtam mostanában komitt!!!;(( Na m1....Nekem nagyon tetszett hogy ez nem egy megszokott rész volt hanem cikkek alapján adtad át a történetet (akinek nem tetszett az igy járt:) )!!! Nagyon joo volt! Annyira sajnalom hogy mar csak 9resz lesz...
    Puszi:Lolaaa...:))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Semmi gond! :)
      Köszönöm szépen, örülök, hogy tetszett! :) <3
      :*

      Törlés
  10. Nemár...ne húzd az időt (márcsak a 92. 93. 94. 95. 96. 97. 98. 99. és a 100. rész van vissza....) :(
    Kérlek legyen Happy end!!
    Tetszett ez a cikkes rész! Olyan volt, mintha egy újságot olvasnék, és tényleg igaz lenne minden! :)
    Mikor lesz kövi?? Kérlek siess vele! Ha tudod, hozdd előbb!! :D
    puszziiiii :D ♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :DD
      Örülök, hogy tetszett! :) <3
      Szombaton jön a következő:)

      Törlés
  11. Nekem attól függetlenül, hogy kicsit másként írtad le az eseményeket, nagyon tetszett. Akár cikkek, akár a már megszokott formában írod nekem akkor is tetszeni fog!! Szerintem ez csak még jobbá tette sz egészet!! Kell egy kis változatosság:))) <3 xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Édes vagy, örülök, hogy tetszett! :) <33

      Törlés
  12. rohadtul tetszett!!!*-* nagyon siess a köviveel!!*-*

    -Ráhel!:)

    VálaszTörlés
  13. legjobb szülinapi ajádék!! nagyon jó lett:)))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Óó *-* Boldog Szülinapot!! :) <33
      Köszönöm szépen. :)

      Törlés
  14. Jajj gyerekek :D Ha nem tetszik valami miért nem fejtitek ki? Na de, mint legnagyobb rajongód - mert hát az én lennék - üzenem a világnak, hogy szeretnétek ti így írni, mint Nessa. Azért egy ilyen dolgot megirni nem kis munka, és egy újságban is meg állná a helyét. Én személy szerint már vártam ezt, hogy megtudjam mi történik a fiuk körül. Jó lett nagyon. Sosem leszek ilyen mint te. A történetről annyit, hogy ha nem lesz happy end, akkor is tökéletes lesz. Úgy jó, ahogy van.
    Imádlak Nessa <33
    (bocsi, hogy untattalak :DDD)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Grétám! :) <3
      Soha nem untatsz!
      Köszönöm szépen, aranyos vagy! :)) <3
      Én is imádlak. :) <33

      Törlés
  15. Jhaaaaj szegénykéim. :cc Fuu nehéz volt ezt a részt követni, ugy elfáradtam mint egy hat órás -tele humán tárgyakkal persze [;)]- iskolanap után. Egyébként nagyon nagyon tetszett csak sajnálom hogy a történet "ugy" nem folytatódott.:DD.xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszett! Ne haragudj, ha lefárasztottalak. :) <3

      Törlés
  16. szió :) szerintem jó rész lett. nevettem is Lou vs. Tayloron "Ő egy bunkó paraszt". :'DDDDDD

    VálaszTörlés
  17. Sziaa*-* csak egy szo: fantasztikus*-*<3 most is mint mindig vittel színt a tortenetbe<3 nagyon tetszettek a cikkek,nagyon ugyesen megirtad oket!:D most mar csak egy valamire varok: Harry,Vanessa es a kicsi:)legyenek ujra eggyutt!:D
    puszillak<3:_)

    VálaszTörlés
  18. Szia Nessa! :)
    Nehogy már tönkretegyed a bandát itt a sztori végére! Na meg Harryt... :( Nekem tetszett a rész, nem volt túl izgalmas, de én még így is imádtam. Őszinte rajongód vagyok :D
    Dorothy xoxo

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! :)
      A bandát nem teszem tönkre:3
      Köszönöm, örülök, hogy tetszett! :)
      Rajongó? Neem, nem vagyok sztár. :'D
      <33

      Törlés
  19. Jujj... Imádom a blogodat!! <3 Nem rég kezdtem el olvasni de már behoztam a bemaradásomat :D És már nagyon várom a következő részt!! :) Remélem hamarosan megint egy párt alkotnak majd :)

    VálaszTörlés