2013. április 1., hétfő

74.rész

Hey Everyone! :)
Happy Easter! :3 

-Harry?-suttogtam és felemeltem a fejem a karjáról.
-Hmm?-nyitotta ki a szemeit és abbahagyta a hajam simogatását.
-Kapok egy csókot?-váltott pirosba az arcom.
Elmosolyodott, átölelte a derekam és közel húzott magához. Ajka lágyan simult az enyémre, ujjai először a derekam, majd ahogy egyre jobban elmerültünk egymásban, a combom kezdték simogatni. Jobb lábát az enyéim közé csúsztatta, egy kis időre elhúzódott, ajkai súrolták az enyém majd kidugta a nyelvét és újból megcsókolt. Hozzá simultam, ujjaim a hajába vezettem és simogatni kezdtem a tarkóját, vágytam arra, hogy érintsen, hogy csak nekem megismételjen mindent, amit ma mondott az interjúban. A hátamra fordított, egy pillanatra elhúzódott és a csípőmre ült, majd újból csókolni kezdett. Remegve fújtam ki a levegőt, lábaim maguktól fonódtak a csípője köré, belemosolygott a csókunkba, nagy tenyerét a combomra simította és belemarkolt. Éreztem ahogyan a nadrágjában megmozdul valami, keze a combomról hirtelen a csípőmre csúszott és lassan elkezdte felgyűrni a pólóm. Villámcsapásként tisztult  ki az agyam, megfogtam a kezét mielőtt teljesen felgyűrte volna és eltoltam onnan.
-Mi a baj?-szakadt el a számtól.
Gyorsan vette a levegőt, behunytam a szemem és egy utolsó puszit adtam a szájára.
-Anyukád...-fújtam nagyot, pedig nem ez volt az oka annak, hogy leállítottam.
Nem azért nem engedtem neki, hogy felhúzza, mert esetleg észrevette volna, hogy nem teljesen lapos a hasam, hanem mert nem tudok semmit a terhességről, nem tudom, lehet-e köztünk bármilyen nemi érintkezés, ha van baba. Arcát elrejtette a nyakamban és lágy csókokkal hintette be, miközben keze ismét a combomra csúszott.
Megnyaltam az ajkaim és a hátát kezdtem simogatni, a fehér boxer feszesen simult a fenekére, leakartam venni róla, de mégsem tettem. Legördült rólam, figyeltem az arcát, csukott szemekkel nagyokat fújt, majd ajkai édes mosolyra húzódtak és kinyitotta a szemeit. A smaragdzöldet majdnem teljesen feketeség takarta, közelebb húzott magához, arcát ismét a nyakamba fúrta és a hajam kezdte simogatni. Elhatároztam, hogy amint lesz egy szabad órám, elmegyek a nőgyógyászhoz. Nagy levegőt vettem, el akartam neki mondani, hogy mit hiszek, miért sírtam napokig, de akármennyire is akartam, mégsem mertem neki elmondani. Nem magam miatt, hanem mert ahogyan már olyan sokszor mondtam, nem tehetem tönkre a karrierjét. Felemelte  a fejét a nyakamból, a levegővételem sóhajtásnak álcáztam, fejemet a mellkasára hajtottam, behunytam a szemem és kiélveztem ahogyan ujjai a hajam csavargatták.

~~~~
Reggel ismét kavargó gyomromra ébredtem, összeszorítottam a szám, és úgy másztam ki a göndör hajú, édesen szuszogó fiú mellől, hogy ne ébresszem fel. Lábujjhegyen rohantam a fürdőszobába, becsuktam magam mögött az ajtót és lerogytam a WC mellé, reménykedtem benne, hogy nem ébredt fel. Annyit mindketten tudunk a terhességről, hogy a nők olyankor reggelente hánynak, és félő, hogy gyanút fogna. Könnyek peregtek le az arcomon, letéptem valamennyi WC papírt és megtöröltem a szám. Feltápászkodtam lehajtottam a tetejét és lehúztam. A csaphoz léptem és fogat mostam, a tükörbe néztem, de utána már azt kívántam, bár ne tettem volna. Az arcom falfehér volt, a sírástól kipirosodtak a szemeim, a szám fehérsége tökéletesen passzolt a bőrömhöz, leginkább úgy néztem ki mint egy hulla, csak épp nekem nem rohadt semmim. Nagy levegőket vettem, megmostam az arcom, hogy egy kis életet leheljek magamba, majd lábujjhegyen visszaosontam Harry mellé. Nem ébredt fel, csendben szuszogott és helyettem egy párnát ölelt magához. Óvatosan felemeltem a takarót és visszabújtam mellé, felemeltem a karját és a derekamra csúsztattam, közelebb csúszott hozzám, arcomat a mellkasába rejtettem és a lábaim a paplan alatt összefontam az övével, bár az enyémek még a bokájáig sem értek. Nagyot sóhajtottam és lehunytam a szemem, próbáltam aludni, az óra alig negyed nyolcat mutatott és én fáradt voltam, mégsem sikerült visszaaludnom. Az arcát néztem, hosszú szempilla, telt ajkak, göndör haj, gyönyörű, szimmetrikus arc, minden lány álma Ő, mégis az enyém, de én mindent elrontottam. Kezemet az arcára simítottam majd apró puszit adtam a szájára. Azt kívántam, bárcsak örökké tartana ez a nyugodt pillanat, örökké feküdnék így, boldogan a karjai közt. Kis időre sikerült elszundítanom, majd mocorogni kezdett mellettem és éreztem ahogyan kezei lecsúsznak a derekamról és felül. Kinyitottam a szemem, fáradt pillantása megtalált, arcára mosoly kúszott és lehajolt hozzám.
-Aludj csak-simított végig az arcomon.
-Hova mész?-ragadtam meg a kezét.
Az óra most kereken kilencet mutatott, emlékeztem, hogy az ébrenlét és az alvás között álmodtam valami butaságot, de nem tudtam, hogy majdnem két órán át szundítottam. 
-Fel kell töltenem a youtube-ra a videót-nyöszörgött. 
A szemeim rögtön éberebben kezdtek csillogni, felültem, figyeltem ahogyan nyújtózkodik majd feláll.
-Kérsz egy kakaót?-simított ki egy kócos tincset az arcomból.
Aprót bólintottam és bedőltem az ágynemű közé. Végig simított a vádlimon majd egy szál boxerben elhagyta a szobánkat. Magamhoz vettem a laptopját és bekapcsoltam, mielőtt visszajött volna, felnéztem twitterre. A Directionerek már javában trendeltek, ment a pletyka a tegnapi beszélgetős műsorról. Két trend volt rólunk, három a Little Things-ről, és egy "Good Morning Zayn". Pont Zayn? Aki felébred, majd rögtön vissza is alszik, hajnali kilenckor már twitteren lóg. Az üzeneteim direkt nem néztem meg, nem akartam rögtön, korán reggel lehangolni magam csúnya üzenetekkel, ezért mielőtt észrevették volna, hogy online vagyok, kiléptem, és rámentem youtube-ra. Harry két bögrével a kezében jött be, letette őket az éjjeliszekrényre majd bebújt mellém és hátát az ágytámlának vetette. A kezembe adta az egyik kellemesen meleg bögrét, egy puszit nyomott az arcomra, ölbe vette a laptopját és belépett a One Direction youtube profiljába. Néhányszor belekortyolt a kakaójába, én pedig az ujjaim a meleg bögre köré fontam miközben figyeltem ahogyan nyomkod valamit, majd elindul a feltöltés. Néhány másodperc alatt feltöltötte a videót, néztem, ahogyan pötyög pár szót hozzá, majd elküldi, és megjelent a Little Things klipje. 
-Megnézhetem?-böktem az ajkamba harapva a képernyőre.
Kilépett a profiljából, bezárta, majd elindította a videót. A karjaiba zárt, felhúztam a lábaim és résnyire nyílt szájjal figyeltem a klipet. Az egész fekete-fehér volt, és egy stúdióban játszódott. Nem volt semmilyen különösebb története, ültek együtt és zenéltek, Louis és Niall gitározott, nem vettem észre, hogy a könnyek megindultak lefelé az arcomon. Amint vége lett, én ugyanúgy mint a LWWY-nál, újraindítottam. Egy képnél megállítottam és szembenéztem a képernyőről rám néző, gyönyörű szempárral és a szégyenlős mosolyával. 
-Tetszik?-suttogott és a vállamra hajtotta a fejét.
-Olyan tökéletes vagy.
-Nem vagyok tökéletes, kicsim-kulcsolta össze az ujjainkat.
-De igen.
Egy ideig szótlanul néztem a képernyőt, mindegyik fiúnál megállítottam, és nyugtáztam magamban, hogy nem hiába van annyi rajongójuk amennyi. Letettem a laptopot az ölemből és felé fordultam. Amint a szemébe néztem, elakadt a lélegzetem, fájdítóan tökéletes.
-Annyira akartam, hogy tetszen-húzott magához.
A kezeim közé fogtam az arcát, homlokomat az övének döntöttem és óvatosan megcsókoltam. Ajkaink játszottak egymással, a fogaim közé vettem az alsó ajkát, nyögve túrt a hajamba és az ölébe húzott. Csípőnk egymásnak nyomódott és kis híján ismét elragadott a hév, de még időben elhúzódtunk egymástól. Végig simítottam kockás hasán, fejemet a vállára hajtottam és körberajzoltam a tetoválásait.
-Szeretlek-súgtam a fülébe.
Lábaim a dereka köré fonta, magához ölelt és aprócska csókokkal hintette be az arcom.
-Én is. Ez a te dalod.
Éreztem, ahogyan a vér az arcomba szökik, képes egyetlen normális mondatával zavarba hozni. A szívem hevesebben kezdett dobogni, elfordítottam az arcom, hogy a számra adja a puszikat.
Szája csibészes mosolyra húzódott, a fürtjeit simogattam, a mellkasához bújtam és beszívtam mámorító illatát. Kezét az arcomra tette, a hajamba túrt, ajkai résnyire nyíltak miközben magához húzott. Rózsaszín nyelve végig szántotta telt ajkát, halkan kuncogtam amikor egy fürtje megcsiklandozta az arcom.
-Mi lenne, ha lelépnénk a 1D házba? Senki nincs ott-durúzsolta a fülembe, majd finoman megharapott.
-Csábító, de tudod, hogy nem lehet.
Halkan sóhajtott, ajkai mohón tapadtak az enyémre. El akartam vele menni, de nem szabad. Semmiért nem kockáztatnám az esetleges babát. El kell mennem a nőgyógyászhoz. Még ma.  A hasam hangot adott annak, hogy tegnap óta nem ettem. Szája halk cuppanással vált el tőlem.
-Éhes vagy?-simította tenyerét a hasamra.
Az ajkamba harapva bólintottam.
-Menjünk le reggelizni-állt fel és a kezét nyújtotta felém.
-Mindjárt utánad megyek, felhívom Jake-et.
-Mit szeretnél enni?-hajolt le hozzám.
-Csak egy pirítóst.
Bólintott, puszit nyomott az arcomra majd kiment. Sóhajtva emeltem fel a telefonom, kikerestem a telefonszámot amire szükségem volt, nagy levegőt vettem és rányomtam. Az ajkamba harapva vártam, hogy felvegye valaki, az egyenletes búgást kattanó hang szakította meg, majd egy kedves női hang szólt bele.
-Jó napot kívánok, Dr. Thomas Ryan rendelője. Miben segíthetek?
-Jó napot! Vanessa Smith vagyok, időpontot szeretnék kérni, lehetőleg még a mai napra-rebegtem.
Hallottam ahogyan lapozgat valamit, ujjaimmal idegesen doboltam a térdemen és az ajtóra szegeztem a tekintetem.
-Sajnálom, kisasszony, csak holnap utánra van szabad időpont, megfelel?
Nem! Nem bírok még 2 napot várni!
-Kérem, nem tudnának beszorítani? Sürgős.-őriztem meg a nyugodt hangnemet, de azt hiszem, tudta mennyire kétségbe vagyok esve.
-Pillanat.
Idegesen, könnyezve vártam, hogy mondjon valamit. Hosszú percek teltek el addig, míg újból hozzám nem intézte a szavait.
-6 óra után, rendelésen kívül tudjuk fogadni.
-Köszönöm szépen!-hálálkodtam.-Viszont hallásra!
-Visszhall.
Egy részem jobban érezte magát attól hogy ma megtudom, van-e okom félni, a másik részem, mily meglepő, rettegett tőle, hogy beigazolódik amitől tartok. Gyorsan hívtam Jake-et, az első csörgésre felvette, én pedig hadarni kezdtem.
-Van valami programod este 6-ra?
-Nincs.
-Kértem időpontot...
-Fél hatra ott leszek érted, azt mondom Harry-nek, hogy...ajándékot jössz vásárolni velem a barátnőmnek.
-Nincs is...
-Ezt Ö nem tudja.
-Rendben-sóhajtottam-Köszi.
-Minden rendben lesz.
-Szia.
-Szia, Nessa.
Ledobtam a telefont az ágyra, a biztonság kedvéért töröltem a híváslistát, majd kimentem a szobából. A házban csend volt, a konyhába érve Anne-t pillantottam meg a tűzhelynél, Harry pirítóst csinált.
-Jó reggelt!-simogatta meg a karom Anne.
-Neked is-mosolyogtam rá.
Puszit nyomtam Harry szájára és kíváncsian szimatoltam a levegőbe.
-A többiek még nem ébredtek fel de ti egyetek nyugodtan.

~Harry~ 

Halkan lopóztam be Gemma szobájába, az én szépséges nővérkém a hasán fekve szuszogott a párnájába. Összedörzsöltem a kezeim, elfojtottam egy nevetést majd egy ordítással rávetettem magam. Visítva ült fel, lebukfenceztem róla ám hamar fel is tápászkodtam és az ágyra vetődtem.
-Jó reggelt egyetlen nővérkém-rebegtettem a szempilláim.
-Nem vagy normális!-vágta hozzám a párnáját.-Nem értem Vanessa, hogyan tud elviselni téged.
-Vonzó, kedves, vicces, romantikus vagyok.-érveltem.
-Nekem az őrült öcsém vagy!-bökte meg a mellkasom.
Lopva megpusziltam az arcát majd felálltam és az ajtó felé indultam
-Igyekezz, anyával csináltunk reggelit.
-Anya csinált reggelit.
Rá nyújtottam a nyelvem, válaszul, mielőtt kiléptem volna, kaptam egy seggberúgást. Levegőért kapva, kezemet a hátsómra tapasztottam és szigorúan néztem hátra.
-Csak óvatosan, Louis és Vanessa is szereti.
A szemét forgatta én pedig röhögve vonultam ki. Útban a konyhába elkaptam a kába Macey-t és vele a karomban vágtattam le a lépcsőn.
~Vanessa~

A nap lassan telt, de végül eljött az idő. Harry-nek nem kellett sokáig magyarázkodni, könnyű szívvel bízott rá a bátyámra. Pedig az utóbbi napokban még a légytől is meg akar óvni.
A rendelőben tipikus kórház szag volt. Rajtunk kívül senki nem ült a váróban, aminek érthető okokból, nagyon örültem
-Miss Smith?-szólított egy kissé duci, vörösesszőke hajú nő.
Megszorítottam Jake kezét és magammal húztam. Néhány alapvető adatot be kellett diktálnom, majd fogadott Dr. Ryan. Magas, sötét hajú férfi, kb 32 éves lehetett.
-Ön Smith kisasszony hozzátartozója?-fordult bájvigyorral az arcán a bátyámhoz.
-A bátyja vagyok-bólogatott Jake.
Tudtam, hogy az orvos, és az asszisztens is tudja ki vagyok. Elmondtam, mi történik velem, Dr. Ryan szorgosan jegyzetelt, majd feltett néhány kérdést, amire Jake előtt, meg alapjában is nagyon ciki volt válaszolni.
-Mindig védekeztek valamilyen módon?
Hallottam, ahogyan Jake hangosan fújtat.
-Mindig-mondtam, és a kezem bámultam.
-Rendben, akkor átmegyünk a vizsgálóba és megnézzük van-e pocaklakó.
Olyan kedvesen beszélt a talán pocaklakómról,  hogy egy pillanatra akartam, hogy legyen. Elhessegettem ezt a gondolatot, a kisbabák édesek, de én, és legfőképpen Harry, még nem állunk készen.
-Bejössz?-pillantottam az ajkam rágva Jake-re.
Egy pillantást vetett rám, majd felállt, és követtük az orvost.
 -Feküdj le ide, kérlek.-paskolt meg egy fehér ágyat egy monitor, és különbő gépek mellett. Levettem a pólóm és vonakodva lefeküdtem. Valami fura, zselés dologgal bekente a hasam, miközben csinált valamit egy géppel, én a bátyám néztem, aki az ajkát rágva egyik lábáról a másikra állt. Egy fura dolog tapadt a hasamra, fejemet a monitor felé fordítottam, és nagy szemekkel néztem. A hasamon ide-oda mozgatta azt a valamit, tudálékosan nézett a monitorra. Abból, ami megjelent a képernyőn, én semmi baba formájút nem tudtam kivenni, kezdtem megnyugodni, de amikor felém fordult, ismét felszökött a pulzusom.
-Na?-nyöszörögtem
Jake toporogva közelebb lépett és megfogta a kezem, Dr. Ryan pedig szólásra nyitotta a száját. Összeszorított szájjal és szemekkel vártam...

35 megjegyzés:

  1. Ilyenkor, komolyan ilyenkor kell abbahagyni!
    Hát ez felháborító!:D Nagyon tetszett! Siess!

    VálaszTörlés
  2. Te ugye ezt nem gondoltad komolyan?! Ilyen resznel abbahagyni? Gonosz vagy.:c Nagyon nagyon hamar hozd a kovetkezo reszt! Amugy imadtam:)<3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Dee:D Szeretek gonoszkodni:P Köszönöm:3 <3

      Törlés
  3. Imádom...imádom..imádom... szavakhoz sem jutok. Én kimerem jelenteni, hogy te vagy az egyik legjobb író! Minden blogodat olvasom és egyszer sem jutottam ennek a kijelentésnek az ellenkezőjére. Mondom! Imádom! Csodálatosan írsz...Csodálatos ez az egész... Várom a folytatást! xxxx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jajj Istenem!! *-* Köszönöm szépen! :')) <3

      Törlés
  4. na de itt abbahagyniii!!! :D IMÁDTAM! csak így tovább! mikorra várható a következő rész? :))(tudod türelmetlen vagyok... :P )puszi,Zsófi:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Haha:D Köszönööm:)
      csütörtökön jön a következõ.
      Puszi:*

      Törlés
  5. ne már miért pont itt hagyod abba..!! Imádom alig várom a köviit :D siess vele :)

    VálaszTörlés
  6. Mii :O Pont itt? Miért? :O ne máár.. =( basszus.. csütörtök messze van méég.. /= addig izgalomba hagysz minket. :D Aljas :DD imádom <3 :DD Várom a csütörtököt *.* :DD

    VálaszTörlés
  7. Na ne Nessa ne szórakozz! Pont itt? Képes voltál itt abbahagyni?? Imádom!*-* Siess:)
    Pusz:R:)

    VálaszTörlés
  8. Annyira jó lett. De pont itt abbahagyni gonoszság. :D várom a következőt. *-*

    VálaszTörlés
  9. Milyen gonosz vagy :DD Pont itt hagyod abba ááá xd Siess <3 :)

    VálaszTörlés
  10. Nenenenenenenenene!!! de gonosz vagy itt nem lehet abbahagyni a történetet ez nem ér:DD nagyon jó lett már nagyon izgulok mi lesz,hamar kövit siess*-*
    Puszi Liza:*

    VálaszTörlés
  11. Ohhó :D mindig, mindig a legjobb résznél hagyod abba :c Alig várom hogy csütörtök legyen ^^ xx

    VálaszTörlés
  12. IMÁDOM!!! De akkor most van baba vagy nincs??? Ezt nem hiszem el!! Persze hogy itt hagyod abba......siess a kövivel! Tudni akarom! Puszi....<3 Lolaaa

    VálaszTörlés
  13. istenem...nem szégyeled el magad? istenem....ilyen résznél abba hagyni?:Ddd komolyan mondom leütlek:) amúgy nagyon jò lett és imádtam:) hamar a kövit:))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem xD Kérlek ne bánts! :DDD <33 Köszönöm. :)

      Törlés
  14. neee....ilyenkor kell abba hagyni!!??
    fuuu.......holnap kovit!!!*---------*
    leccciiii....:33333
    annyira de annyira imadom!!!
    xoxo

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Iigen:)
      N em tudok holnap hozni mert tanulnom kell:) Hamar eltelik az idő csütörtökig :D <3 Köszi.:))

      Törlés
  15. Itt abba hagyni?! Ne kinozz.!:d es csak csutortokon lesz resz?! Úristen:|
    Amúgy nagyon jó lett, de ez nálad nem újdonság..!:d<3

    VálaszTörlés
  16. Nagyon jóóó. Folytatást kééérek :P

    VálaszTörlés
  17. BASSSZUSSS....ÍGY ABBA HAGYNI..MÉG BENNEM IS ELFOGYOTT A LEVEGŐ..OMG...HAMAR RÉSZT!!!!DE MINT MINDIG TÖKÉLETES RÉSZ..DE EZT MÁR TŐLED NEM ÚJDONSÁG.GRATULA!!!

    VálaszTörlés