2012. november 1., csütörtök

26.rész

-Bontsd ki az ajándékokat!-ugrált közbe izgatottan Niall.
Ő valószínű izgatottabb volt mint én,nekem már ez is hatalmas ajándék volt,vigyorogva öleltem át mire meglepetten ölelt vissza.
-Hiányoztál.-néztem fel a szőkeségre.
-Te is.-mosolyodott el.-Na most már bontsd ki,én tőlem azt kapod ott a kék papírba.-mutatott rá az egyik dobozra a sok közül.
Csúnyán néztem rá.
-Most meg mi van?
-Nem kellett volna.
-Miket mondasz?Majd nem veszek az én barátosnémnak ajándékot a 18. szülinapjára?Megőrültél?-húzogatta kezét a szemeim előtt.
-Köszönöm.-mosolyogtam.
-Gyerekek! Nessa ajándékot bont!-ordibált.
-Uuuuuuuuuu.-szaladt felém Louis.-Először az enyémet!Az az ott a csíkos papírba!
Ennyit talán egész életemben nem kaptam mint ezen a napon,a szüleim gazdagok és míg kislány voltam,mindenem megvolt de nem halmoztak el csak úgy ajándékkal,meg is elégedtem azzal amim volt.
Hazzára pillantottam,meg fogtam a kezét és magammal húztam az asztalhoz ami az ajándékaimmal volt tele.Kezembe vettem az első kezem ügyébe kerülő dobozt,a legkisebbet.
Liam-től Vanessának!Boldog Szülinapot Törpilla!-állt a kis címkén.
Óvatosan bontottam ki,ki emeltem az apró kis láncot amiről apró kis betűk lógtak le: V,H,N,C,L,E,Z,D,L,pici szívecskék választották el őket egymástól,szememet már itt el öntötték a könnyek,Liam tudta,hogy nekem ők,a barátaim,a testvéreim és Harry a legfontosabb,mindegyikük nevének kezdőbetűje fityegett a kis ezüst láncon.
-Köszönöm.-öleltem át és puszit nyomtam az arcára.
Azonnal a kezemre tettem az ajándékot,majd vissza fordultam az asztal felé.
Most egy nagyobb,csíkos dobozt vettem el.Ugyanakkora kíváncsisággal bontottam ezt is ki,majd hatalmas mosollyal emeltem elő a piros csőnadrágot,Vans cipőt és csíkos pólót.
Louistól,Nessának.Isten éltessen! 
-Ez egy eredeti Louis kollekció.-húzta ki magát büszkén,a dobozból előkerült még egy nadrágtartó és egy apró piros masnis fülbevaló.
-Ez nagy szó.-nevetett Zayn.-Lou-n kívül senki nem hordhat csíkosat.
-Köszi Loui.-nevettem rá és neki is puszit nyomtam az arcára.Mindig is tetszett Louis stílusa és ezzel ő tisztában is van.Hosszú időbe telt mire mindenki ajándékát ki bontottam és megköszöntem nekik,Niall-től egy apró almás fülbevalót kaptam,megígérte,hogy ha vége a turnénak,Londonban elvisz a Nando's-ba mellé pedig egy új hátlapot kaptam a telefonomra.
Zayn-től egy pink színű karórát és egy Supermanes converse-t,Eleanor-tól egy aranyos kis táskát míg Danielle-től egy magassarkút. Chelsea-től egy Best Friends feliratos pulcsit.
-Anya és apa nem tudott eljönni,Macey szeretett volna de nem engedték,így csak én jöttem.-húzódott meg csendesen a bátyám.
-Örülök,hogy itt vagy.-lépkedtem hozzá és megöleltem.-Hiányoztál bátyó.
-El sem hiszem,hogy az én kishúgom 18 éves lett.-törölgette le nemlétező könnyeit.
-Olyan hamar felnőnek!-érzett vele együtt Zayn.
-Boldog Szülinapot!-nyújtott át mosolyogva egy apró dobozt.
Huginak.-állt rajta.
A kezembe vettem az apró kis könyvet és bele lapoztam,képek rólunk,le kellett ülnöm.Újból ki nyitottam,a többiek körém gyűltek Jake pedig csak somolyogva nézett.
Az első képen mindhármunk rajta volt,nem rég készülhetett.
"Mosolygok, mert a testvérem vagy, és kacagok, mert nem tehetsz ellene semmit".
Ahogy lapoztam úgy jutottak eszembe az emlékek,mire végére értem potyogtak a könnyeim.
-Köszönöm.-töröltem le a könnyeim és megpusziltam.
Valahonnan elő került egy DJ pult,Zayn elfoglalta mögötte a helyét Louis-val az oldalán,immáron DJ Malik és DJ Tommo ként.
~~~~
-Sétálsz velem egyet?-ölelt át hátulról Harry.
Bólintottam,le tettem a kezemben tartott poharat és kezemet az övébe csúsztattam.Egyre távolabb kerültünk a többiektől,hallatszott a zene dübörgése,Zayn egy ütemben vele kiabált a mikrofonba.
All day,all night!
Harry le cövekelt,felém fordult,továbbra is fogta a kezem,homlokát az enyémnek döntötte és a szemembe nézett.
-Olyan jó újra veled lenni.-mondtam ki ami elsőnek az eszembe jutott,bele pirultam a buta mondatba.
Szája édes félmosolyra húzódott.
-Nem gondolod,hogy ideje lenne,egy új nyakláncra cserélned ezt itt?-fogta meg a nyakamban a Directioner nyakláncot.
-Nem,mert ezt kaptam először tőled,és attól,hogy te vagy a pasim.-nyomtam puszit a szájára.-Ugyanúgy Directioner vagyok,csak egy nagyon szerencsés Directioner.
-És ha kerülne mellé egy másik is?-simított végig a hajamon.
Értetlenül néztem rá,zsebéből egy vékony ezüstláncot húzott elő,egy félbe tört apró szív medál,megfordította és úgy tette a kezembe.
H&V Forever. <3 
Rá néztem,pólója mögül ennek a láncnak a párját húzta elő.
-Örökké?-hajtottam fejemet a mellkasára és a vizet néztem.
-Az első perctől fogva tudom,hogy te hozzám tartozol.-nyomott puszit a homlokomra.-Örökké.-fűzte össze az ujjainkat.
Pár percig álltunk még ott egymást ölelve,majd visszafelé mentünk és bele vetettük magunkat a partyba.
~~~~
+18!
-Ez eszméletlen volt!-lelkendeztem.-Köszönöm.-néztem bele azokba a zöld szemekbe.
-Boldog Születésnapot.-lépett közelebb,egyikünk sem volt részeg.Ittunk de nem rúgtunk be,nem úgy mint Louis és Zayn,ők rendesen ki rúgtak a hámból.Jó volt viszont látni egymást.
Azt a kis távolságot,megszüntettem azzal,hogy át öleltem a nyakát és megcsókoltam.először annyira gyengéd és lassú volt,vágyódva simított végig a combomon,én pedig eldöntöttem magamban,hogy itt az ideje megtennünk azt a dolgot.Egyre szenvedélyesebb lett,bele túrtam a hajába ő pedig megemelt és neki tolt az ajtónak,lábaimat köré fontam és amilyen közel lehetett magamhoz húztam.Ajkai a számról a nyakamra vándoroltak,apró puszikat adott az arcomra majd forró csókot a fülem mögötti érzékeny pontra.Meg borzongtam,egy sóhaj hagyta el a szám,éreztem ahogy elmosolyodik.
-Harry.-szólítottam meg lihegve.
Azt hihette,hogy nem akarom,mert ajkait el szakította a nyakamról amelyek égni kezdtek,szinte kiabáltak érte.
-Akkor leráztál,most nem fog menni.-hajoltam a füléhez,ő pedig megborzongott.

Bele markolt a combomba és az ágyhoz vitt,finoman tett le a fehér ágyneműre majd fölém mászott,úgy folytattuk tovább amit már elkezdtünk,csak most sokkal gyengédebben.Végig simított az oldalamon,jóleső sóhaj hagyta el ismét a szám,zöld szemei el sötétültek.Megborzongtam,az arcát néztem,annyira hihetetlen volt,hogy ennek a csodálatos fiúnak egy része az enyém.A csípőmön ült,meg fogta a kezeim és feljebb húzott,hogy hozzá férjen a ruhám cipzárjához,lassan húzta lefelé,ezzel az őrületbe kergetett.El dobta a testem nagy részét takaró ruhadarabot,meg fogtam a vállát és ezúttal én kerültem felülre,lassan húztam le a pólóját,légzése egyre gyorsult,kezét a derekamon tartotta.Hihetetlen szexi volt,ahogy ott feküdt meztelen felsőtesttel,kócos hajjal és az én csípőmbe kapaszkodott.Legmerészebb álmaimban sem gondoltam arra,hogy egyszer egy ilyen fiút tudhatok magam mellett,nem csak,hogy egy félisten de szeret is.Ismét a hátamra kerültem,ki csatolta az övét és ki bújt a nadrágjából,a boxer feszült rajta.Vissza ült a csípőmre.Hajamból óvatosan ki húzta a hajgumit és ujjaival szét húzta a fonatokat.
-Még most szólj,ha nem akarod.-nézett a szemembe,hangja rekedtes volt és szexi.
-Kételkedsz bennem?-simítottam végig az arcán.
-Soha,vigyázok rád.-adott ártatlan kis puszit a számra.
-Tudom.-túrtam bele a hajába.
Ajkait az enyémre tapasztotta,tudta mi jó egy lánynak,ő sokkal tapasztaltabb volt mint én,bíztam benne.Meg emeltem a hátam,keze megtalálta a melltartóm kapcsát és egy mozdulattal ki kapcsolta,és szinte le tépte rólam.Mindig is azt hittem,hogy zavarban leszek amikor majd sor kerül erre,magam elé kaptam a kezem.
-Ne!-húzta el a kezeim.-Gyönyörű vagy.-simított végig rajtam.
Lábaim közt éreztem,hogy nem csak a szeme tetszését értem el,fel bátorodtam és megfogtam az alsónadrágjának szélét.
-Nem az jön.-motyogott.
Apró puszikat adott a hasamra,miközben lefelé haladt,lassan húzta le a kis fekete anyagot,el dobta.Az aprócska ruhadarab halk puffanással ért földet valahol a szoba másik felében.Először egy,majd miután megszűnt a feszítő érzés két ujja csúszott belém és lassan ki-be kezdte mozgatni.Vonaglottam alatta,pillantását az enyémbe fúrta és ajkait a hasamhoz érintette,egyre feljebb haladt végül el érte a nyakam,és gyengéd csókokat adott rá majd szívni kezdte.
Hátam megfeszült alatta,ki húzta az ujjait,megkönnyebbülten lihegtem pár pillanatig.Meg ragadtam a boxerének szélét és le húztam róla,meghökkenve néztem ami elém tárult,majd kezeim közé fogtam kemény férfiasságát. Finoman megfogta a kezemet és azzal együtt kezdte mozgatni,majd el engedte és hátra hajtott fejjel nyögött nagyokat.
Hirtelen találtam magam ismét a hátamon,zöld szemeit az enyémbe fúrta és elhelyezkedett.Fel tépte a fiókot,és gondoskodott róla hogy ne legyen kis Styles.
-Édesem,ez nem lesz most kellemes.-figyelmeztetett.-Nem direkt akarok fájdalmat okozni.
Lassan,gyengéden ért hozzám még is belülről az alhasamnál,minél beljebb tolta magát annál jobban feszített valami.
-Au.-adtam véletlenül hangot ennek.
-Hagyjuk abba!Majd máskor.-kapta fel a fejét.
-Nem.-nyöszörögtem.-Csináld!
Időbe telt,mire nagy óvatossággal,teljesen belém tolta magát.Lassan ki-be kezdett mozogni,körmeim bele mélyedtek a hátába,fel szisszent a fájdalomtól,nem egyszer hagyta el a számat káromkodás.
-Annyira sajnálom.-nézett a szemembe és gyengéden megcsókolt.
Kapaszkodtam belé,borzasztóan fájt,azt hittem menten szétszakadok,ordítani akartam de a házban rajtunk kívül mások is voltak,köztük a bátyám,küzdöttem a kitörni készülő könnycseppek ellen,de mégis is ki csordult.
-Ne haragudj.-csókolta le az arcomról.
A fájdalom megszűnt és egy ezerszer jobb érzés vette át a helyét.Ahogy ezt látta egyre gyorsabban mozgott,számon ki kívánkoztak,hogy tetszésemnek hangot is agyjak.
-Hallani akarom,hogy jó.-hajolt oda lihegve a fülemhez levegőért kapkodva.
Gyorsított,már nem tudtam magamban tartani,sóhajok és hangos nyögések hagyták el a szám,de nem csak az enyém.
Bele túrtam a hajába,egyre jobb és jobb lett,lábaimat a csípője köré fontam ezáltal még mélyebbre ment.Már ha akartam sem tudtam volna tartani a szám és csendben maradni.
-El fogok menni!-lihegtem a fülébe.
-Várj meg!
Még jobban gyorsított,bele markoltam a takaróba.
-Mond a nevem kicsim.-kapkodott levegő után,egy másodperccel később jöttem rá,hogy igenis lehet még jobb.Sikoltani akartam,sikítani a nevét de a többiek is itt vannak.Homlokát az enyémnek döntötte és bele nézett a szemembe,egyre lassabban mozgott,próbáltuk minél tovább húzni,hogy ne legyen még vége.
-Nem bírom tovább.-kulcsoltam össze az ujjainkat.
-Engedd ki édes.
Erőset lökött rajtam,ez volt az utolsó csepp abban a bizonyos pohárban,mondjuk úgy el szakadt a cérna,ajkait az enyémre tapasztotta,hogy valamelyest tompítsa a hangom,éreztem,ahogyan férfiassága rángatózni kezd bennem,majd mellettem a takaróba markolt és férfiasan,hangosan bele nyögött a párnába.
Fáradtan hanyatlott a mellkasomra,egymáson lihegtünk,majd fel emelte a fejét,haja össze-vissza állt ahogyan nagy valószínűséggel az enyém is.
-Szeretlek.-csókolt meg gyengéden.
-Szeretlek.-válaszoltam.
Ki húzta most már ernyedt férfiasságát,az óvszert az ágy melletti kis kukába dobta,majd be fészkelte magát mellém és be takart.Arcomat mosolyogva a mellkasába fúrtam,ujjai le fel jártak forró,meztelen hátamon,másik kezével az arcomat cirógatta és puszikkal hintette be.

~Harry~
Sokszor el játszottam a gondolattal,hogy milyen lesz vele...nem erre számítottam.Felejthetetlen éjszakát kaptam tőle,olyat amilyet még senkitől soha nem,pedig valljuk be,nem ő az első nő az életembe,és csak remélni tudtam,hogy neki is legalább annyira csodálatos volt mint nekem.Be takartam,felém fordult és arcát a mellkasomba rejtette,újra az az ártatlan kiscica lett,de nem is volt másmilyen.El merültem a gondolataimban,miközben egyik kezemmel a hátát,másikkal sima,édes arcát simogattam.
Remegett a karjaimban,és ezt most nem tudtam miért.Végig simítottam a haján és puszit adtam az arcára,át öleltem a derekát,és óvatosan a nyakába fúrtam a fejem.
Puha kezeivel végig simított az arcomon,bele pusziltam a tenyerébe és még közelebb vontam magamhoz.
-Köszönöm.-sóhajtottam fel halkan.Először azt hittem meg sem hallotta.
-Én is.-mosolyodott el.
Alvásra most gondolni sem tudtam,bizonytalanul fürkésztem az arcát,nagyokat pislogott,kezét a hasamon pihentette és apró mintákat rajzolt rá az ujjaival.Barna tincsivel játszottam,az illata be lengte az egész szobát,teli volt vele az orrom de nem bántam.Ez az ő illata,az ami már hónapok óta borzasztóan hiányzott és most többet kaptam mint amit szerettem volna.Azzal a céllal mentem Londonba,hogy tökéletessé tegyem a születésnapját,hogy a barátaival ünnepeljen és jól érezze magát,és nem utolsó sorban azért mert a hiánya már elviselhetetlen volt.Érdemes volt várni rá,bár az ő születésnapja volt lehet én nagyobb ajándékot kaptam ezzel az éjszakával.Megkaptam ezt a csodálatos lányt,és ha nagyon ügyes leszek,lehet,hogy meg is tudom magamnak tartani,és majd egyszer egy szép napon csak az enyém lesz.

2 megjegyzés:

  1. hoppáá. így per pillanat nem sok mindent tudok mondani. ahhoz még egyszer el.kéne olvasni...nagyon tetszett hihetetlenül jól fogalmaztaad meg

    VálaszTörlés
  2. úristeen ez komoly?? Itt az ideje hogy ezt írtad! Remélem soha nem szakadnak el egymástól:D Nagyon jó lett csak így tovább :DD

    VálaszTörlés