2012. október 29., hétfő

25.rész

Sziasztok! Rettenetesen boldog vagyok! :D Egyrészt mert végre hallhattuk a Little Things-t,másrészt mert 6 rendszeres olvasóm van és 3 kommentet kaptam az előző részhez! Nem is tudom,hogy volt-e már ennyi mióta elkezdtem írni,betartottam amit mondtam,itt az új rész :D

xx.

Születésnap,amit kislányként tűkön ülve vártam.Most is vártam,végre 18 éves vagyok,de ez nem olyan 18. szülinap amire vágytam,a szerelmem Los Angelesben van,a szüleim szintén,csak ők már egy ideje nem foglalkoznak velem,a testvéreim pedig nem jöhetnek csak úgy el.
Nehezen nyitottam ki a szemeim a telefonom csörömpölésére,viszont hívás helyett csak az ébresztőm volt,ki nyomtam és vissza zuhantam az ágyba.
Pár perc semmittevés után úgy döntöttem ideje felöltözni,ugyanolyan nap ez mint a többi.Egy lila nadrágot vettem fel,fehér hosszú ujjú pulcsival,szemeimet enyhén ki húztam,hajamon át futottam a hajvasalóval és késznek nyilvánítottam magam,furcsálltam,hogy Harry még csak fel sem hívott de lehet,hogy ő már alszik.Boldog Szülinapot Vanessa...
Szokásosan indultam a suliba,az úton páran megbámultak ahogy az már az emberek szokásává vált,de senki nem jött oda. Chelsea-vel a kávézó előtt találkoztunk,2 Starbucks-os pohár volt a kezében,széles mosollyal fogadott és megölelt.
-Boldog Szülinapot Vanessa!
-Köszönöm.-mosolyogtam rá.
A kezembe nyomta az egyik poharat,és bele kortyoltam a forró italba.
-Harry felköszöntött már?-kérdezte kedvesen.
-Nem.
-Tuti fel fog,lehet,hogy már alszanak.
-Biztosan.-hagytam annyiban.
Neki is hiányzott Niall,ő is pont úgy volt mint én,társaságban megpróbálunk vidámak,jókedvűek lenni,egymással hol azok vagyunk,hol csak sírunk,de egyedül kész katasztrófa..
Míg a sulihoz battyogtunk,beszélgettünk egymással,fel vetette az ötletet,hogy délután menjek el vele vásárolni,amire természetesen igent mondtam,melyik nő nem szeret vásárolni a barátnőjével? 
Már meg sem lepett ami az osztályban fogadott,Hilary fent a padon,miniszoknyában.Hogy nem fázik ez a nő??
Senki nem köszöntött fel,nem is bántam,tulajdonképpen abban sem voltam biztos,hogy tudják mikor van a szülinapom. Chelsea-vel beszélgettem szünetben,az órákon oda figyeltem,szorgalmasan jegyzeteltem és igyekeztem jó válaszokat benyögni.Gondolatban Hilary már rég elkönyvelhetett magában strébernek,de kit érdekel?
Megkönnyebbülten csuktam össze utolsó óra után a kémia könyvet,be pakoltam a táskába,Chelsea be várt és együtt léptünk ki a teremből.Kifelé menet,furcsa érzésem támadt,a parkolóban fekete Range Rover parkolt,ez önmagában már furcsa,mert ha jól tudom senkinek nincs ilyen autója az iskolából,emellett az autó körül lánytömeg gyűlt össze.
-Mi van ott?-bökött a fejével abba az irányba Chels.
-Nem tudom.-nyeltem nagyot.
-Nézzük meg.-ragadta meg a kezem és elkezdett húzni abba irányba.
Ahogy közelebb értünk ismerős hang ütötte meg a fülem.
-Nem tudjátok,mikor van vége az utolsó órának?
-Most!-kiáltott oda valaki.
Megpróbáltam át nézni a lányok között,egy göndör hajú személy osztogatott aláírást,a torkom kiszáradt,a szívem őrülten dübörögni kezdett,nem hittem a szememnek.
-Harry!-szakadt ki belőlem pár oktávval magasabban.
Az ember tömeg szét nyílt,ő pedig vigyorogva nézett rám,oda adta valakinek az aláírást,a tollát szép nyugodtan zsebre tette,majd ki tárta a kezeit én pedig könnyek között kezdtem el szaladni felé.
Megnyugvást leltem a karjai közt,zokogtam,és most először 2 hónap után,az örömtől.
-Szia kicsim.-nevetett rám és szorosan ölelt továbbra is.
Pont le szartam,hány ember van körülöttünk,nem érdekelt semmi és senki,egyedül ő.Hitetlenkedve fogtam kezeim közé az arcát és minden pontját jól megnéztem.
-Mit csinálsz te itt?-kérdeztem.
-Ugye nem gondolod,hogy ki hagyom a barátnőm 18. szülinapját?
-De te nem..?
-Los Angelesben vagyok?
Lassan bólintottam.
-Nem.-rázta meg a fejét,tincsei mozogni kezdtek, és magához ölelt.
-Engedjetek már ide.-hallatszott barátnőm puffogása a lányok közül.-Nem a moziban vagytok.Mit kell rajtuk ennyire lesni?
Valószínű megbotlott a saját lábában,egy lépéssel előttünk termett.
-Szia Chelsea.-mosolygott rá jókedvűen a barátom.
-Szia Harry.-mosolygott rá ő is majd halkabban megkérdezte.-Itt van Niall is?
-Mindent elmondok a kocsiban,itt nem épp alkalmas.-nyomott puszit a fejem búbjára.
Ki nyitotta előttem az ismerős fekete járgány ajtaját,Chels a hátsó,én az anyós ülésre ültem.Megvártuk mire Harry mindenkinek aki kér,ad autogramot és csinálnak közös képet,ezek között ott voltak az engem valósággal kicsinálni készülő Hilary csapat.
Be huppant mellénk,lassan nehogy bárkit is elüssön,ki tolatott és el indult.Kezemet a váltóra tette rá pedig az övét.
-Szóval,itt van Niall is?-szólalt fel beszédes barátnőm.
-Nincs,te mész Niallhöz.
-Mi?-értetlenkedett.
Én is érdeklődve hallgattam tovább ezt a beszélgetést.
-Jól hallottad.
-Miről beszélsz?-kérdeztem tőle.
-Kíváncsiskodsz?-pislantott rám.
-Ha nem baj...
-Jöttök velem LA-be.A suliról nem kérek kommentárt,mindent elintéztem,magántanár is utazik velünk majd vele tanultok,de se én se Niall nem tudunk már meglenni nélkületek,a többieknek ott vannak a barátnőik,nekünk nem és ez..
Chelsea tátott szájjal hallgatta,a szabad kezemet kezdte szorítani.Csak bámultam magam elé,meg állt Chelsea-ék előtt,a lány izgatottan ki ugrott.
-Másfél órád van elkészülni.-mosolygott Hazza szinte remegő barátnőmre.
-Oké,sziasztok.-intett és befelé kezdett rohanni.
-Harry.-kezdtem.
-Haragszol rám?
-Hogy tudnék rád haragudni?-hitetlenkedtem.
Legszívesebben az ölébe vetettem volna magam,de végtére is egy kocsiban voltunk,nappal,a barátnőmék háza előtt.Újra elindult a következő megálló,már az én otthonom volt,ott ült mellettem,végre és nem csókolhattam meg.Alig léptünk be az ajtón,el kapott és ajkait az enyémekre nyomta,szenvedélyesen csókolt,felemelő érzés volt őt csókolni,bele túrtam göndör hajába.
-Pakolj össze.-tolt el lihegve magától.
Meg fogtam a kezét és magammal húztam fel a lépcsőn,be a szobámba.Az ágy alól ki húztam a nagy lila színű bőröndöm,fel téptem a szekrényem és elkezdtem kifelé szedni a ruháim.
-Mit vigyek?
-Ott még nagyon meleg van,szóval nyári ruhákat,fürdőruhát.
-Valami alkalmit eltegyek?
-Nem lesz rá szükség,esetleg ha bulizni megyünk,de ott majd úgy is mentek vásárolni a többiekkel.
-Majd ott veszek.-csaptam össze a bőröndöt.
Elő vettem egy másikat a cipőknek,bele hánytam az összes conversem,papucsot,szandált mindent amire szükség lehet.Megfogtam a kis sminkes tatyóm és a neszeszerem,szorítottam nekik helyet a ruhás bőröndbe,a laptopom is bele tettem.
-Kész vagy?-kérdezte.
-Átöltözöm,nem mutatkozhatok melletted így.
-Hogy?-kapta el a derekam és magához húzott.
-Hát így.-mutattam végig magamon.
-Át ne öltözz,magán géppel megyünk és szerintem csinos vagy.
-De le fognak minket fotózni.
-Nincsen de.-tette az ujját a szám elé.
-Hát jó..
Megfogta a nagyobbik bőröndöt és le vitte a lépcsőm,én pedig mentem utána.
~~~~
Hosszú út után végre megérkeztünk Los Angelesbe.
Zavartan tekintettem szét miközben Harry kezét szorongattam,majd a távolból kiabálás hangzott nem sokkal utána a hanghoz egy piros nadrágos,csíkos pólós,zokni nélküli fiúcska vigyorgó feje társult,el engedtem Harry kezét és futva indultam meg felé,és a mögötte lépkedő másik 3 srác felé.Közéjük vetődtem,azt sem tudtam kit ölelgessek és melyik követelőzik jobban pusziért,elképesztő érzés volt újra a barátaim között lenni.
-Boldog Szülinapot hercegnő!-vigyorgott rám szélesen Liam.
-Köszönöm,most már nagyon boldog.-néztem végig rajtuk.
-Niall!-ordított Harry mellől a barátnőm majd ő is futásnak eredt és egyenesen az említett fiú nyakába ugrott.
Harry kezébe csúsztattam az enyém és vigyorogva néztem fel rá,apró csókot nyomott a számra.
-Menjünk!A lányok már várnak minket.-vigyorgott bőszen Zayn.
Meg indultunk az autó felé ahol már Paul várt minket,mosolyogva köszöntem neki is,ő is felköszöntött majd elindultunk a szállodába ahol a fiúk laktak.
Csalódnom kellett,de nagyon is kellemesen,szálloda helyett egy hatalmas házhoz mentünk ami a tengerparton volt.Zayn és Niall ment be elsőként a házba,én és Harry maradtunk utoljára,ámuldozva néztem végig mindenen.

~~~~
-Gyere.-fogta meg a kezem Hazza.
A szobájához vezetett,az ajtó előtt kezeit a szememre tette és apró puszit adott a nyakamra.
-Mit csinálsz?-mosolyogtam el magam.
-Majd meglátod.
Be vezetett,kezeit le vette a szememről.Az ágyon egy gyönyörű ruha volt ki terítve.
-Szeretném ha fel vennéd.
-Úristen!Harry!
-Nem tetszik?
-Dehogynem.-öleltem át.-Köszönöm.
-Felveszed?
-Igen.-bólintottam.
-Készülj el,mert megyünk valahova.-kacsintott.
Fel kaptam a ruhát és mellette lévő kis szandált,a fürdőszobába siettem,először le zuhanyoztam és hajat mostam,majd miután megszárítottam a hajam,fel vettem a ruhát,a lábamra húztam a szandált.Hajamat oldalra fontam,és ki sminkeltem magam.
Ki kukkantottam az ajtón majd át szaladtam a "mi" szobánkba. Harry már elkészült,fekete nadrágban és egyszerű fehér pólóban volt,mégis lélegzetelállítóan nézett ki.
-Harry.-szólítottam meg,mire mosolyogva fordult felém.
Be léptem az ajtón és pördültem egyet a ruhában,kíváncsian néztem rá.Zöld szemei tágra nyíltak,arcán megjelent az a jellegzetes mosoly majd közelebb lépett és a derekam köré fonta a kezét.
-Gyönyörű vagy.-motyogta az ajkaim közé.-Menjünk le,a többiek már csak ránk várnak.
Kíváncsi voltam mi várhat rám,kézen fogott és együtt mentünk le,a tenger partra.Kicsit sétálnunk kellett majd a látványtól ami elém tárult meg sem bírtam szólalni.A pálmafákról világító lampionok lógtak le,asztalok voltak elhelyezve a homokban,hatalmas hangszórók és legfőképp a barátaim akik egyszerre kiabálták "Boldog Szülinapot Nessa!" Eleanor kezében egy nagy tortával lépett elő a tömegből míg a srácok elkezdték énekelni a Happy Birthday-t.Könnybe lábadt szemekkel néztem végig rajtuk,miután be fejezték a srácok,körénk gyűltek én pedig döbbenten bámultam El kezében a nagy tortára,arcomra hatalmas mosoly ült ki amikor meg láttam mit ábrázol.
-Boldog Szülinapot!-ugrott a nyakamba Lou.-Én mondtam,hogy ilyen legyen a tortád.-húzta ki magát.
-Köszönöm.-mosolyogtam rájuk.
-Fújd el a gyertyát,aztán együnk!-adta ki a parancsot a szőkeség.
El fújtam 18-as gyertyát.
-Boldog Szülinapot hugi!
A hang irányába fordultam,Jake ott állt Zayn mellett.Őt is le támadtam mint ma mindenkit,majd miután jól laktunk elő kerültek a különféle koktélok és kezdetét vette a buli.






2 megjegyzés: