2012. augusztus 17., péntek

8.fejezet Randi,London eye,csók :3


Korán reggel arra ébredtem,hogy valaki kopog.Az órára néztem,fél 7,remek ki az a hülye aki hajnalok hajnalán jön hozzám.Le mentem a lépcsőn és ki nyitottam az ajtót,előtte a tükörbe pillantottam,a hajam össze vissza állt,gyorsan megigazítottam.Hatalmas meglepetés ért ugyanis Harry ácsorgott az ajtóban,az ajkát harapdálta és a kezeit tördelte.
-Harry,hát te?Ilyenkor,itt?
-Mondanom kell valamit.-kezdte el bámulni a cipőjét.
-Gyere be.-álltam arrébb az ajtóból.
-Felébresztettelek?
Bólintottam.
-Ne haragudj,de nem bírtam tovább.
-Baj van?
-Hát nem tudom.-vakarta meg idegesen a tarkóját.
Le ültem a kanapéra,fel húztam a lábam,át öleltem, a fejemet pedig a térdemre hajtottam és kíváncsian néztem a mellettem ücsörgő göndör hajú srácra.
-A többiek nem tudják,hogy itt vagyok.
-Szóval elszöktél?-nevettem.
-Úgy is mondhatjuk.Nem húzom tovább az időt,nem fogok ködösíteni.Nessa,el jönnél velem este valahová?
A megdöbbenéstől szóhoz sem jutottam,csak néztem rá miközben a szívem kiugrani készült a mellkasomból.
-Tudom,hirtelen jött mert csak pár napja ismerlek de nem bírtam tovább éjjel sem aludtam semmit,muszáj volt megkérdeznem.Megértem ha nemet mondasz.
-Harry.-nyögtem ki a nevét.-Szívesen elmegyek veled.
-Tényleg?-pattant fel?-Komolyan?Ez fantasztikus.-ugrált.
Nevetve fel álltam.
-Igen tényleg.
-Akkor majd 9-re jövök érted jó?
-Jó.-bólogattam.
-Most haza megyek,szia.-nyomott puszit az arcomra és az ajtó felé indult.
-Szia.
Miután be csuktam mögötte az ajtót,vigyorogva dőltem neki majd vissza indultam a szobámban és közben örömtáncot lejtettem a nappaliban és a lépcsőn felfelé menet is.Az ágyra ugrottam és el kezdtem rajta ugrálni miközben azt kiabáltam,hogy ,,Harryvel randizok,Harryvel randizok".Ismét hallottam az ajtót,le rohantam a lépcsőn őszintén mondom Louisra számítottam,hogy velem együtt fog örülni de ehelyett Harold állt az ajtóban bőszen vigyorogva.
-Itt felejtettem a telefonom.
Pirulva nyújtottam át neki az asztalról.
-Hallottam ám.-nevetett.
-Menjél.-toltam ki az ajtón nevetve.
-Akkor este.-kacsintott.
Be csuktam mögötte az ajtót és neki dőltem,fel rohantam a szobámba,be vetődtem az ágyba és újabb 2-3 óra szépítő alvásra szántam el magam.Fél 12-kor ébredtem,nem is tudom utoljára mikor aludtam eddig.Felöltöztem,a hajamat összegumiztam a fejem tetejére és az ölembe vettem a laptopomat.Fel néztem Facebook-ra, 150 ember jelölt be ismerősnek,és 60 bejövő üzenetem volt.Kérdezgették,hogy én vagyok-e akikkel mostanában a One Direction mászkál,voltak akik világosan le írták nekem üzenetben,hogy nagy ívben kerüljem el Niallt és Harryt (a két szinglit) és nehogy belerondítsak a többiek kapcsolatába.
Egész nap fent lógtam twitteren és facebook-on,a levelekre nem válaszoltam,majd megkérdezem valamelyikőjüktől,hogy mit csináljak.Vissza nem jelöltem csak a 7 újdonsült barátomat,Liamet,Zaynt,Louist,Niallt,Harryt,Eleanort és Daniellet.Tűkön ülve vártam már,hogy neki kezdhessek a készülődésnek,6 órakor el mentem zuhanyozni,megmostam a hajam majd a fejemre tekertem 1 törülközőt és magam köré is egyet.Megtörülköztem,fel vettem a fehérneműmet és a hajamat dörzsölve át mentem a szobámba.Ki fésültem a vizes hajam és a szekrényhez léptem,mindent ki dobáltam addigra mire megtaláltam a tökéletes ruhát.Kerestem hozzá kiegészítőket és ki választottam 1 hasonló színű balerina cipőt.Be vittem a hajszárítót és a különböző fésűket,a hajamat enyhén hullámosra be szárítottam majd öltözni kezdtem.Halvány sminket csináltam magamnak,késznek nyilvánítottam magam és elégedetten néztem a tükörbe.Reméltem,hogy tetszeni fogok neki.Az óra háromnegyed 9-et mutatott,még jó,hogy elkészültem,pár perc múlva már csengetett.Széles mosollyal nyitottam neki ajtót,szürke nadrágban feszített,fehér rövid ujjú póló és converse cipő volt rajta.Egy pillanatra elfelejtettem levegőt venni de szerencsére hamar észbe kaptam.
-Hova megyünk?-mosolyogtam és be zártam az ajtót.
-Meglepetés.-ölelte át bátortalanul a derekam.-Nagyon csinos vagy.
-Köszönöm,te is.
Autó sehol,ezek szerint sétálunk.Nem volt ellenemre,kellemes idő volt,beszélgettünk közben majd fél óra sétálás után a London Eye előtt találtam magam.
-Ugye nincs tériszonyod?
-Nincs.-ráztam meg a fejem.
Nem volt akkora nagy sor,fel tette a napszemüvegét és a kapucnit,én is a fejembe húztam a napszemüveget,kicsit sem nézhettek hülyének,hogy sötétben napszemüveg..na de mindegy.Negyed óra sorban állás után ránk került a sor,megvettük a jegyeket vagyis Harry megvette mert nem engedte,hogy én fizessek.Valamilyen csoda folytán csak ketten voltunk a kapszulában,le ültünk egymás mellé és egyre feljebbről néztünk a kivilágított Londont.Fel álltam,a korláthoz léptem ő pedig mögém és óvatosan átölelt hátulról.
-Szép,ugye?-mosolygott.
-Igen.
Felé fordultam,el vesztem a szemeiben,akkor már nem a várost csodáltam.A szívem egyre hevesebben dübörgött a mellkasomban,az ő arca pedig egyre közelebb volt az enyémhez.
-Szólj,ha nem akarod.-motyogta.
Nem szólaltam meg,hallgatás,beleegyezés.Tenyerét az arcomra csúsztatta,ajkai pedig lassan az enyémhez értek és gyengéd csókban forrtunk össze.A gyomromban mintha pillangók repkedtek volna,a szívem majd ki ugrott a helyéből,át öleltem a nyakát ő pedig a derekamnál fogva vont magához közelebb.Ajka gyengéden simogatták az enyémeket majd nyelvével végig simított az alsó ajkamon,bebocsájtást kérve és kapva.Akaratlanul is a hajába túrtam aminek következtében nagy sóhaj tört fel belőle.Levegőhiány miatt húzódtunk el egymástól,életem legszebb percei voltak ezek.
-Húú.-sóhajtott.
Pimaszul mosolyogva adott még 1 puszit a számra és ki nézett.Negyed óra múlva ismét szilárd talajon álltunk,újból felkerült rá a kapucni,megfogta a kezem és le hajtott fejjel mentünk távolabb.A Temze partjára értünk.
-Sétálunk?-mosolygott és bátortalanul át ölelte a derekam.
Aprót bólintottam és elindultunk,pár percig csak csendben sétáltunk majd megálltam és közelebb vontam magamhoz,mióta akkor ott a London Eye-ban elhúzódott a csók után,ajkaim égetően vágytak utána.Ez a csók más volt,már nem volt olyan bátortalan és ez tetszett,görcsösen kapaszkodtunk egymásba.
-Ezt meg kell szoknom.-döntötte homlokát az enyémnek és apró puszit adott a számra.
Csak mosolyogtam rá és átöleltem,ölelkezve álltunk a Temze partján,most senki és semmi nem zavart minket.Kezdett hideg lenni,visszafelé indultunk.Szorosan mellette sétáltam egyrészt mert jó volt másrészt meg piszkosul lehűlt az idő és fáztam.Az ajtóban búcsúztunk el egymástól.
-Nem jössz be?-kérdeztem.
Meg rázta a fejét.
-A többiek nem tudják hol vagyok.-nevetett.-Holnap ebédelsz velem?
-Igen.-mosolyogtam.
Mosoly szökött az arcára,magához húzott és még egyszer megcsókolt.
-Jó éjszakát.-simított végig az arcomon.
-Neked is.
Néztem a távolodó alakját,még a kapuból visszanézett és integetett,vissza intettem és amikor már alig láttam,be mentem.Vigyorogva mostam le a sminkem és vedlettem át a pizsamám,be feküdtem az ágyamba és pár perc múlva már aludtam is.

4 megjegyzés:

  1. Istenkém.*-* Elolvadtam.:D Annyira jó volt, imádtam! Gyorsan következőt!:D♥♥
    ui.: köszönöm a díjat!:D♥

    VálaszTörlés
  2. Válaszok
    1. Rendben, ahogy gondolod.
      Nem kötelező olvasni, azt hiszem nem kényszerít senki, ott van fent a jobb fölső sarokban egy kis piros x, bármikor bezárhatod az oldalt. Elhiheted, hogy nem halok bele, ha te nem olvasod el a történetem. :)
      A blogot kb 1 éven át írtam, te pedig a 8. résznél kijelented, hogy ,,nyálas". Lehet, de! a főoldalon, követlenül legfelül találsz egy bejegyzést egy díjról, aminek a neve " a legérzelmdúsabb blog díja".
      Kissé pofátlanságnak tartom, hogy névtelenül, mindössze 8 rész után (a blog 100 + 2 részes + epilógus) kijelented, hogy nyálas. Nincs ezzel semmi baj, csak arra kérlek, hogy a véleményed fejtsd ki jobban, ne csak 1 szóval.! ;)

      Törlés
    2. Így kell ezt! Jól megmondtad!

      Törlés